Ervaring in advies

Inmeten lijkt een vanzelfsprekend gegeven, echter binnen onze branche zijn er weinig bedrijven welke tegenwoordig tijd hebben om in te gaan meten. Wij bij Buytenshuys vinden het inmeten bij mensen thuis belangrijk en houden deze service hoog in het vaandel. Het bied een stuk vertrouwen en zekerheid, voor zowel u als voor onszelf. Door het inmeten weten beide partijen waar zij exact aan toe zijn en is de garantie aanwezig dat het product daadwerkelijk geplaatst kan worden zoals u bedoelt heeft.

Geïnformeerde monteur

Naast een stuk zekerheid biedt een inmeetbezoek voor de kantoorkas, glazen kantoorruimtes en dergelijke producten voor u een efficiente montage. Wij proberen het vaak zo te plannen dat de monteur die bij u uw glazen kantoorruimte zal gaan plaasten, ook degene is die het inmeetbezoek bij u zal doen. Op deze wijze weet u dat er iemand bij u gaat monteren die bekend is met de situatie en het zal opbouwen op de wijze zoals u besproken heeft. Uit onze ervaring blijkt dat mensen dit als heel prettig ervaren.

After Sales

Aankoop betekent niet uit het oog, service staat bij Buytenshuys hoog in het vaandel. Door de korte banden, welke wij met onze leverancier hebben, kunnen wij snel schakelen en een hoog service niveau bieden. Wij zijn tevreden wanneer u tevreden bent. Buytenshuys gaat voor een product waar u lang van kunt genieten. Ook voor mensen welke besluiten om zelf hun product te monteren staan wij graag te woord. Kortom u kunt bij ons ten alle tijden terecht. Sinds kort geleden ook beschikbaar via Whatsapp:

06-86835001.

Volg ons

Een afspraak maken voor bij u op kantoor?
Bespreek de mogelijkheden.


Bekijk hier onze openingstijden     info@buytenshuys.nl      +31 (0)85 - 7607090